Osváth CukrászdaVárjuk szeretettel!Osváth Cukrászda

Osváth CukrászdaNyitvatartás
Osváth CukrászdaNyári: H-V: 9-20
Osváth CukrászdaTéli: H-V: 9-20
Osváth Cukrászda
Osváth Cukrászda

Rendelésfelvétel:

+36 (1) 349 7683

Osváth cukrászda
Osváth cukrászda

Az angyalföldi Kunyhó Cukrászda története 1956-ig nyúlik vissza.

Alapítója id. Osváth Péter a Gerbaud és a szegedi Virág Cukrászdában megszerzett tudását kamatoztatva, 1956-ban nyitotta meg első üzletét.

Angyalföldön a Béke úton álló, parányi kis kunyhóra emlékeztető cukrászdában, gépesítés nélkül kézműves fagylaltot és krémest készített.

10 év elteltével, 1966-ban a közeli a romos fűszerbolt teljes átalakítását követően, a Jász utca és Dolmány utca sarkára költözött az egykori kis Kunyhó, és ezzel egy sikertörténet vette kezdetét, immár Kunyhó Cukrászda néven.

Kunyhó Cukrászda

Az angyalföldiek körében hamar népszerűvé vált a Kunyhó Cukrászda és lassacskán Budapest minden pontjáról érkeztek a vendégek, az akkora már legendássá vált krémesért.

Innen fakad Mesterünk, id. Osváth Péter méltán elhíresült beceneve is: Krémeskirály!

A hetvenes évek közepére a Kunyhó Cukrászda igazi családi vállalkozássá nőtte ki magát, hiszen megszülettek a „krémeskirályság” trónörökösei, Péter és Csaba.

A fiúk már gyermekkoruk óta cukrásznak neveltettek, és megtanultak minden szakmai fortélyt Édesapjuktól.

Kunyhó Cukrászda

Magas szintű szakmai tudásnak, és az állandó jó minőségre törekvésnek köszönhetően, a Kunyhó a mai napig Angyalföld egyetlen patinás cukrászdája, ahol nap, mint nap 150 féle kézműves süteményt, tortát és desszertet kínálnak.

Az ezredforduló előtt az ifjabbik testvér, Osváth Csaba vette át a cukrászda irányítását, és fiatalos lendülettel megújította a családi vállalkozást.

Megőrizve a cukrászda hagyományait, kényelmesebb és nagyobb vendégteret, továbbá fedett és fűtött teraszt alakított ki, továbbá a műhely is számos új, modern felszereléssel bővült.

A tradicionális receptek alapján, a hagyományos eljárásokkal készült süteményekhez, esküvői és szülinapi tortákhoz természetes alapanyagokat használnak, ezzel biztosítva a házias ízvilág és a látványos megjelenés tökéletes harmóniáját.

Kunyhó Cukrászda

Tavasztól késő őszig, olasz alapanyagokból készült kiváló minőségű, főzött fagylalttal és parféval is csábítja vendégeit, amely családi program és gasztronómiai körutazás is egyben.

Az angyalföldi cukrászda termékeit számos viszonteladó is értékesíti, de hosszú évek óta a dunai sétahajók ellátásáról is Ők gondoskodnak.

Bár a nyitás óta közel 60 év telt el, és már a legújabb generáció nevelkedik az Osváth családban a cukrászda jellegzetes freskói, a mitsem változott szellemiségről árulkodnak: elérhető áron minőségi és házias süteményt, tortát kínálni!