Osváth CukrászdaVárjuk szeretettel!Osváth Cukrászda

Osváth CukrászdaNyitvatartás
Osváth CukrászdaNyári: H-V: 9-21
Osváth CukrászdaTéli: H-V: 9-20
Osváth Cukrászda
Osváth Cukrászda

Rendelésfelvétel:

+36 (1) 349 7683

Osváth cukrászda
Osváth cukrászda

A Kunyhó Cukrászda közel 60 éve nyitotta meg kapuit Angyalföldön, és hamarosan népszerűvé vált a minőségi, de megfizethető süteményének köszönhetően.

Azóta több millió krémes, többtízezer szülinapi, esküvői, menyasszonyi torta, és ki tudja hány gombóc fagylalt készült el a műhelyben, de szellemiségünk mindmáig változatlan maradt.

A Kunyhó Cukrászda rendkívül széles kínálatában több mint százötvenféle termékkel ismerkedhet meg, a tradicionális Kardinálistól a legújabb Szilvagombóc tortáig bezárólag.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy tortáink, süteményeink jelentős többsége kézműves cukrász termék, amelyekhez a legjobb alapanyagokat használjuk, továbbá kerüljük a mesterséges ízesítőket, színezékeket.

Mindez persze mitsem érne a cukrászat és sütemények szeretete nélkül, hiszen a jó sütemény, a szívvel-lélekkel elkészített sütemény.

Torta és sütemény rendelést felveszünk. Különleges menyasszonyi és szülinapi torták Budapest egész területére. A Kunyhó Cukrászda a hét minden napján, 9-20h-ig, nyáron 21-ig várja Kedves Vendégeit a XIII. kerületben a Jász utca és a Dolmány utca sarkán.